Официална страница на Константин Бачийски

Стани Доброволец

Стани Доброволец

Присъединете се Към Нашия Доброволчески Екип и Нека Вашият Ентусиазъм Стане Заразителен!

Ентусиазирани ли сте да създадете позитивни промени във Вашата общност? Вярвате ли в силата на съвместните усилия и отборната работа в името на смислени резултати? Ако отговорът е “да”, Ви каним да се присъедините към нашия предан доброволчески екип и да станете движещата сила, за да върнем Бургас в ръцете на бургазлии!

  1. Като се Присъедините Към Нашия Екип, Вие ще:

      1.  

    Създадете Промяна: Вашето време и умения могат да направят трайна разлика в живота на хиляди семейства.

      1.  

    Създадете Връзки: Доброволчеството не е само даване – то е и получаване. Ще имате възможност да се свържете с хора, с подобна на Вашата ценностна система. Приятелствата, създадени чрез доброволчество, често траят цял живот.

      1.  

    Развиете Умения: Доброволчеството е прекрасен начин да развиете нови умения и да доразвиете съществуващите. В лидерство, комуникация или работа в екип ще намерите множество възможности за лично и професионално развитие.

      1.  

    Вдъхновите Други: Вашият ангажимент към доброволчеството може да вдъхнови тези около вас – семейство, приятели, колеги – да се включат в приноса към обществото. Вашите действия могат да създадат вълнуващ ефект от позитивни промени

    Кой Може да Бъде Доброволец?

    Възможностите за доброволческа дейност са отворени за всички, независимо от възраст, произход или политически опит. Без значение дали сте студент, който иска практически опит, професионалист, който иска да сподели своите умения, или пенсионер, който иска да допринесе – има място за вас в нашия екип!

    Как Можете да Се Включите?

    Кандидатствайте Онлайн: След като сте открили възможност, която ви грабва, просто попълнете нашата онлайн форма за кандидатстване. Ще прегледаме вашето кандидатстване и ще се свържем с вас, за да обсудим следващите стъпки.

    Свържете се директно с нашите координатори: (телефон)

    Доброволци за Работа на Терен: Ако искате да бъдете посланици на нашите идеи, тук е място за Вас! По групи ще обикаляте различни райони в община Бургас, ще се срещате с хора по улиците, ще раздавате информационни материали, правите анкети и проучвания, ще създавате приятелства и ще помагате, за да разширяваме нашия екип.

    Доброволци за Социални Медии: Ще можете да създавате съдържание, да управлявате профили в социалните мрежи, да отговаряте на съобщения, да споделяте новини и да взаимодействате с онлайн общността. По този начин ще увеличите видимостта на нашата кампания.

    Дизайнери и Графични Художници: Ще можете да създавате рекламни материали, банери, листовки, плакати и други графични елементи за кампанията. Буквално ще бъдете художниците на нашите идеи!

    Координатори на Събития: Ако обичате да поемате отговорност, може да се занимавате с организирането и изпълнението на събития, пресконференции, отворени срещи и др.

    Правни Съветници: Адвокати и юристи могат да предоставят правни съвети и помощ по въпроси, свързани с изборния процес и законните аспекти на кампанията.

    Доброволци за Изследвания и Анализи: Ако обичате числа и таблици, можете да събирате и анализирате различни данни, които ще помогнат да насочваме усилията си в правилната посока.

    Доброволци за Комуникация и PR: Ще можете да работите с медиите, да пишете статии и новини и да се грижите за обществените отношения на кандидата или партията.